Kada bi jedna jedina riječ, misao ili rečenica iz ove knjige dotaknula Vaše srce, donijela vam utjehu,radost,spoznaju,inspiraciju,mir…biti ću najsretnija-to je moja najveća nagrada.

Hvala mom mentoru Branislavu Glumcu – hvala što si bio trvrdoglavo uporan i nepopustljiv dok sam sa branila neodlučnošću.
Hvala ti što si bio nježan i ohrabrivao me dok sam prolazila neosvjetljenim ,nepoznatim tunelima svojih sumnji.

Hvala Marija Bošnjak na posvećenosti i strpljenju.Divno je gledati ljude koji koji sa toliko prisutnosti i strasti rade svoj posao-tada posao postaje čista radost.

Hvala Žare Kerin – tvoje ideje su nevjerojatne i nisu samo ispred ovoga vremena , ispred su mnogih vremena.Teba se usuditi sa tim živjeti i stvarati.
Hvala ti što si neumorno polirao najsitnije detalje. Hvala ti za Otvoreno srce ,hvala što imam tu čast da tvoje ime stoji u potpisu .

Hvala Branka Lukić Illeconcept što si bez sekunde promišljanja postala dio mog novog putovanja. Hvala što si osmjehom donijela laganost.

Hvala Danilo&Sharon na čudesnoj ideji za naslovnu fotografiju i na nezaboravnom snimanju. Vi ste dobitna kombinacija i privatno i poslovno.

Hvala Davor Plavac-tebi je riječ nemoguće tek novi izazov ,samo još jedan dodatan motiv. Ti si THE Prijatelj,ti si moj vjerni suputnik.

Hvala mojoj Dodi i Ani (od milja Smuci)-za sva jutra u kojima ste slušali kako Vam u suzama čitam ono što se cijedilo iz srca na papir.
Hvala što moje dlanove čvrsto držite u svojima.

Hvala mojoj obitelji -Vi ste moja sigurna luka u kojoj se mogu vezati nakon svih mora koja sam isplovila i još mnogih kojima ću ploviti.

Hvala Kristina Krajna – tvoja prisutnost učinila me boljim čovjekom.

Hvala Martina Podgorski Knok – i najboljem orkestru potreban je dirigent a tebi dirigentska palica savršeno pristaje.

Hvala svakoj pojedinoj osobi koja je na bilo koji način dio moga života.

Hvala Bože – glas tvoje tišine u meni je najglasniji .

Lokacije